Website beheer

Bij het ontwikkelen van een website kan gekozen worden voor een Content Management Systeem (CMS). Hierbij kunnen nieuwe berichten en of pagina’s door de klant zelf toegevoegd worden. De klant kan dus zelf (een deel van) de website onderhouden of beheren. Het kan, maar is geen verplichting.
Voor diverse klanten heb ik niet alleen de website ontwikkeld maar ben ik ook verantwoordelijk voor het beheer van de website.

Als je een tuinman inhuurt voor de aanleg van de tuin kùn je natuurlijk later zelf gaan snoeien en bemesten, maar t hoeft niet…

Website-beheer houdt in dat de klant mij informatie aanlevert die ik vervolgens op de juiste manier in de website plaats. Hierbij hou ik rekening met de zoekwoorden die van toepassing zijn en waar nodig wordt de informatie in overleg met de klant op dat punt aangepast.

websitebeer

Het voordeel hiervan is dat de klant tijd kan besteden aan zijn of haar eigen werkzaamheden waarbij het correct plaatsen van nieuwe items en onderdelen op een website voor mij een dagelijkse bezigheid is en realiseer de nieuwe content op de website sneller dan de klant.
In veel gevallen is deze efficiënte manier van werken een uitkomst voor de ondernemer die weet waar hij of zij goed in is, en vooral waarvoor hij of zij wat minder aanleg of tijd heeft.

Meer dan beheer…

Voor een aantal ondernemers is zeevArt een partner wanneer het gaat om de communicatie via de website. Niet elke ondernemer heeft tijd over voor de afhandeling van bestellingen en vragen via de website. Daarom maken ze graag gebruik van deze service van zeevArt.
In sommige gevallen worden er door mij webteksten geschreven. Dit zijn unieke teksten toegespitst op de activiteiten van de ondernemer in combinatie met optimalisatie van de zoekwoorden in de tekst.

shopify visitor statistics