AMP

AMP

Accelerated Mobile Pages

Conversies dalen met 12% voor elke extra seconde die een webpagina nodig heeft om te laden. Na een wachttijd van 3 seconden is dus bijna 40% van de potentiƫle bezoekers al verder gaan kijken...
Als u wilt dat mensen uw merk positief waarderen of de prestaties van uw campagnes verbeteren, dient u te zorgen voor een snelle reactie van de webpagina. AMP biedt u een manier om gebruikers overal een snellere ervaring te bieden. Bij e-commerce, bestemmingspagina's of bij een informatieve website.

Responsive webdesign

De laatste jaren is het aantal mensen met mobiel internet enorm gestegen. Het gevolg daarvan is dat websites uitsluitend 'responsive' ontwikkeld worden en automatisch schalen naar het formaat van het beeldscherm zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Soms is de volgorde bij de ontwikkeling zelfs 'mobile first'.

Mobiele website

Het grote voordeel voor de bezoeker van de website is de leesbaarheid zonder in te hoeven zoomen op een bepaald stuk van een (niet responsive) website.
Ook afbeeldingen worden netjes weergegeven waarmee de uitstraling en het gevoel van de website niet verandert. Hetzelfde geldt voor de menustructuur; deze wordt automatisch aangepast waardoor de gebruiker geen ergernis ervaart door niet werkende of verdwenen buttons.

Een lokaal voorbeeld van responsive webdesign is de website woonboulevardzaandam.nl, ook deze website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten waarbij de gebruiker van de website centraal staat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om uw bestaande website in overeenstemming te brengen met de hedendaagse technieken, neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

"What you love to do,
you will learn to do well."

Contact 

+31 (0) 6 4449 4441

zeevart@gmail.com

Rottumeroog 1
1506 ZS Zaandam

09:00 - 17:00

Informatie

NL96INGB0002931184
INGBNL2A
KvK 34.26.30.84

© 2021 | zeevArt - Zaandam