free site creation software

zeevArt realiseert snelle CMS websites

Wordpress CMS

WordPress is een wereldwijde standaard voor het publiceren van webpagina’s door middel van een CMS.

Thema's

Wordpress maakt gebruik van thema’s. Deze thema’s (of themes) bepalen in grote mate de vormgeving van de website. Sommige thema’s zijn gratis te downloaden op internet, bijvoorbeeld vanaf de officiële WordPress website. Er zijn ook zogenaamde premium Thema’s. Deze kan je pas na een (jaarlijkse) fee downloaden en hergebruiken.
Ik werk uitsluitend met Premium thema’s vanwege de betrouwbaarheid ten opzichte van de updates die regelmatig doorgevoerd worden binnen de structuur van WordPress.
Daarnaast zijn de thema’s die ik gebruik vaak in opbouw al geschikt gemaakt voor de diverse platforms en browsers. Zo is deze website zowel op een iPhone als een HD tablet goed te lezen en te gebruiken. Dit heet responsive webdesign, iets wat in deze mobiele tijd onmisbaar is.

Aanpassingen
Behalve de installatie van de database en het CMS systeem kan ik ook aanpassingen verzorgen aan bestaande WordPress thema’s. Dit zijn bijvoorbeeld grafische aanpassingen en vertalingen van Engelse teksten (in een Engelstalig thema), maar ook structurele wijzigingen in de broncode van de website.

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf of organisatie kan doen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Informatie

IBAN NL96INGB0002931184
BIC INGBNL2A
KvK 34.26.30.84

Contact

Bezoekadres (op afspraak)
Rottumeroog 1
1506 ZS Zaandam

© zeevArt - 2019